Heb je al een account? Log hieronder in.

Heb je al een account? Log hieronder in.

ALLE JURKJES

SUBCATEGORIE

ALLE JURKJES

Jurkjes voor dames

Jurkjes zijn het meest vrouwelijke en veelzijdige kledingstuk voor dames. Een leuke jurk laat van iedere vrouw haar beste kant zien. Jurken zijn zowel elegant als stijlvol en daarom ook zeer populair als outfit bij speciale- en feestelijke gelegenheden. Kijk voor specifieke feestjurkjes op onze cocktailjurkjes, partyjurkjes, galajurken en bruiloft pagina.

Alle jurkjes: de stof

Wanneer je op zoek bent naar een jurkje, is het verstandig eerst goed te kijken naar het gebruikte materiaal. De gebruikte stof bepaald grotendeels de uitstraling van jouw jurkje en de mate van draagcomfort. In de zomer zijn jurkjes van natuurlijke materialen die luchtig zitten populair, terwijl in de winter vooral jurkjes van warmere stoffen geschikter zijn. Kies dan bijvoorbeeld voor gebreide jurkjes. Tijdens feestelijke gelegenheden wordt vaak de voorkeur gegeven aan synthetische stoffen. Het is ook bij dit soort gelegenheden verstandig om te kijken of het om een warme of koude omgeving gaat. In een warme omgeving is een stof die ademt prettig. Staat er op de uitnodiging dat je chic gekleed moet? Dan zijn stoffen als zijde en satijn een absolute must.

Jouw perfecte jurkje kiezen

Een jurkje staat iedereen perfect, mits het goede model gekozen wordt. Maar hoe weet je nu welke pasvorm voor jou het beste is? Hieronder een aantal tips zodat je de perfecte jurk uitkiest dat past bij jouw figuur.

- Heb je een vollere taille? Kies dan voor een jurkje met een niet te strakke vorm rond je middel en met een mooi decolleté.
- Zijn je armen wat voller? Dan adviseren wij een jurk met lange mouwen.
- Heb je een slank lichaam? Neem dan een jurkje met een leuke print.
- Wil je graag slanker lijken? Kies dan voor een jurkje met een verticale print en een V-hals.
- Heb je korte benen? Ga dan voor een niet al te lang jurk met een wijd uitlopend model. Wanneer je dit combineert met hoge hakken, lijk je langer.
- Wil je jouw buikje verbergen? Dan adviseren wij een wikkeljurkje of een jurk met plooien, je buik valt bij beide jurken minder op.

Jouw ideale jurk

Voor elke vrouw bestaat het; de ultieme jurk, zowel elegant als comfortabel, soepel vallend als een tweede huid. Bij de ‘alle jurkjes’ pagina van Jurkjes.com vind je een uitgebreid aanbod aan allerlei soorten leuke jurkjes voor iedere gelegenheden. Jouw perfecte feestjurkje, strandjurkje, casual jurkje of business jurkje zit er gegarandeerd bij. Wil je een liefelijke of sexy look? Ga dan voor een kanten jurkje. Wil je een opvallend jurkje voor een feestje? Ga dan voor een glitterjurkje. Sommige jurkjes zijn bedekt met glitters, steentjes, diamantjes, kralen of pailletten. Ook hebben wij jurkjes met franjes en tule. Of je nu jurkjes met lange mouwen, korte mouwen, spaghettibandjes of een halter zoekt, wij hebben genoeg keuze. Onze jurkjes zijn verkrijgbaar in de maten 34 t/m 42. Bekijk onze collectie nu online.

Jurkjes bestellen

Je kunt al onze producten online bestellen. Onze jurkjes zijn te bestellen in de maten 34 t/m 42 en worden binnen een werkdag geleverd. Als je voor een bedrag boven de €75 besteld, is de verzending gratis. Mocht je onder de €75 uitkomen, dan betaal je slechts €4,95. Je kunt bij ons gemakkelijk betalen via iDeal of Klarna.